Geslaagde 1e seizoenswandeling van de NVNC: de Lentewandeling

Onze allereerste seizoenswandeling, de Lentewandeling, was een groot succes!

Zaterdag 13 mei was in alle opzichten een prachtige dag, waarop onze bestuursleden John van der Heemst en Tiemen de Lange 9 leden begeleiden. Zoals de deelnemers zelf aangaven, hebben ze het als zeer inspirerend en positief ervaren. Netwerken, bijpraten en ervaringen uitwisselen over het werk als natuurcoach. Onderweg is stilgestaan bij wat ieder ziet, ervaart op dat moment en hoe je dat zou kunnen inzetten tijdens je coaching met cliënten.Bij een mooie vogeluitkijkplek op het water, tussen het riet kon iedereen genieten van een lunchpauze en even een half uurtje relaxen.

Aan het eind van de wandeling heeft ieder een persoonlijke krijttekening gemaakt met de opdracht: Hoe geef jij jezelf voeding, wat ga je komende tijd doen om de zaadjes die willen uitkomen, te laten groeien en bloeien, wat kan je doen om jezelf te inspireren, verder te ontwikkelen. De tekening ging mee naar huis als een mooi aandenken aan een geslaagde middag!
Ben je lid en wil je ook deelnemen aan een volgende wandeling?Zomer: zaterdag 12 aug, 10.00-13.00 Kennemerduinen (N.H.)Herfst: zaterdag 23 sept, 10.00-13.00 Ansen (Drenthe)Winter: zaterdag 27 januari, 11.00-14.00 Oisterwijk (N.B.)Meld je alvast aan via info@nvnc.nl. Deelname is gratis.

Wil je lid worden? Klik dan hier.