Herfstwandeling op het schitterende Dwingelderveld

🍂 We kijken terug op een prachtige Herfstwandeling, alweer onze 3e Seizoenswandeling. 🍁

Het programma stond uiteraard in het teken van de herfst en was weer een waardevolle en inspirerende ervaring voor alle deelnemers. Deze keer geleid door onze bestuursleden John van der Heemst en Caja van Ginkel op het schitterende Dwingelderveld.

12 natuurcoaches uit het hele land bijeengekomen, om na een kennismakingsronde, stiltewandeling, mindfulness-oefening, en onder verschillende weersomstandigheden, een unieke en verrijkende ervaring te beleven. Het thema van zelfprofilering als natuurcoach & ondernemer, bleek een boeiende invalshoek . In diepgaande gesprekken tijdens de wandeling, is dit in duo-coaching onderzocht en ontstond er ruimte voor persoonlijke groei en reflectie.

Tijdens de lunch onder een groepje dennen op de heide, ervoeren we alle weersseizoenen. Dit voegde een extra dimensie toe aan de verbinding met de natuur. Ieder stond open voor alles wat de natuur te bieden had, inclusief een prachtige regenboog en verrassende hagelbui als toetje.

De dag werd in een kring afgesloten, op het moment dat de zon doorbrak. Het delen van ervaringen, voornemens en het loslaten van bepaalde zaken, creëerde een gevoel van gemeenschap en ondersteuning. Geweldig dat iedereen met tips en intenties naar huis ging en met het gevoel van meer ruimte en een diepere verbondenheid als natuurcoaches onderling.

Het delen van deze momenten draagt bij aan de steeds sterker wordende band tussen natuurcoaches en laat zeker blijvende persoonlijke indrukken achter.

Ben je lid en wil je ook deelnemen aan een volgende wandeling?

Winter: 27 jan 2024, 11.00-14.00 Oisterwijk (N.B.)
Meld je alvast aan via info@nvnc.nl. Deelname is gratis.

Ben je nog geen lid van de NVNC en wil je ook lid worden? Klik dan hier.