Officiële oprichting van de NVNC

Vandaag op woensdag 17 augustus is de vereniging officieel opgericht bij de notaris! Vanaf nu kunnen we formeel leden verwelkomen bij de Nederlandse Vereniging voor Natuurcoaches. Vanaf vrijdag 23 september zal het daadwerkelijk mogelijk worden om je aan te melden als lid wanneer de nieuwe website live gaat. Op dat moment zal ook de eerste nieuwsbrief worden uitgestuurd naar iedereen die heeft aangegeven op de hoogte te willen blijven over de ontwikkelingen rondom de vereniging.

Na afloop van het tekenen van de statuten hebben we deze heuglijke gebeurtenis gevierd bij Buiten in de kuil in Lage Vuursche.

Het is een mooie reis geweest naar dit moment. Een reis van het eerste idee naar de enquête die naar meerdere natuurcoaches gestuurd is, het verder vormgeven van de vereniging op basis van de uitkomsten van de enquête, het samenbrengen van de bestuursleden, het opstellen van de statuten en het verenigingsplan, het opzetten van de website, het verbinden met een groot aantal mensen die betrokken zijn -of zich betrokken voelen- met coaching in en met de natuur, en dan vandaag het tekenen van de statuten bij de notaris.

En de reis is nog maar net begonnen, want hierna wacht de vereniging het mooie avontuur om nieuwe leden en mede natuurcoaches te ontmoeten en gezamenlijk natuurcoaching nog verder op de kaart te zetten in Nederland en het beroep natuurcoaching als geheel samen verder te brengen. Wij kijken hier in ieder geval erg naar uit!

Norbert Kwint, Marjolein Rubens, Tiemen de Lange, Caja van Ginkel, John van der Heemst, Rindert de Quaasteniet